Horoscopul chinezesc 2014 in Anul Calului

Anul-Calului-20142014 va fi Anul Calului si va incepe pe 31 ianuarie 2014 incheindu-se pe 18 februarie in 2015.

Calul este unul dintre animalele preferate din China preferate. Calul a fost un mijloc de transport bun si rapid pentru oameni inaintea automobilelor. Calul  poate oferi oamenilor o plimbare catre destinatia lor. Prin urmare, calul nu este doar un simbol de calatorie, dar, de asemenea, un semn de succes rapid.

Cailor le place sa concureze intre ei, iubesc libertatea si le place sa conduca. Prin urmare, oamenii vor avea program incarcat pentru realizare scopurilor propuse in Anul Calului. Orele calului sunt in horoscopul chinezesc de la 11 la 13, perioada in care se genereaza o multime de caldura. Prin urmare, calul este conectat la caldura, foc si culoarea rosie. Din moment ce calul este un animal social si rosu este, de asemenea, conectat la dragoste, de aceea zodia calului este tratata ca o stea romantica in horoscop chinezesc.

Chinezii nu ar lasa calul la munca agricola. In schimb, toate locurile de munca de pe terenuri agricole sunt exploatate cu boii. Acest lucru se datoreaza si faptului ca chinezi au asteptari mai mari de la cai. Caii pot ajuta oamenii in castigarea bataliilor. Cei care stau calare denota ca sunt de rang nobil sau inalt. Deci, oamenii nascuti in Anul Calului, le pasa de imaginea lor, de perspective, vorbire, sunt sociabili, au un simt al umorului dezvoltat, nu sunt suficienti de calmi, sunt increzuti.

Calul este animal inteligent dar trebuie sa fie instruit pentru a deveni util omului. Fara interventia umana caii nu pot deveni celebri. Fara ghidul uman, calul ramane doar un animal salbatic. El nu stie unde sa mearga. Nu are nicio directie in viata.

Conform calendarului chinezesc, atunci cand vine vorba de avere, 2014 va fi un an mai bun pentru acei oameni care s-au nascut in Anul Calului. In anii precedenti cu privire la durata de viata a unui cal care era plina de luptele financiare si probleme de viata sau iubire, dar pentru 2014, unele lucruri se vor schimba. In cazul in care calul va deveni independent financiar, situatia sa financiara se va imbunatatii. Caii sunt in mod natural norocosi atunci cand vine vorba de resurse financiare si cariere. Tot ce trebuie sa faca este sa gestioneze in mod corect unele aspecte din viata sa.

Asa cum se arata in calendarul zodiacului chinezesc, 2014 este anul in care Caii vor fi predispusi la probleme de sanatate in special acele conditii care vizează plamani. Pentru a contracara astfel de ghinioane, Cailor le este sugerat sa doneze sange.

In teoria chineza ale celor cinci elemente, calul este in grupa de FOC. Luna calului este in mijlocul verii. Calul este cel mai puternic animal de foc in cele 12 zodii.

2014 este anul calului de lemn. Lemnul de foc intretinere arderea. Astfel focul poate dura mai mult.

Urmatoarea predictie pentru 2014, Anul Calului, se bazeaza pe anul dvs. de nastere, semnele zodiacale chinezesti.

Zodiacul chinezesc foloseste 12 semne de animale pentru a prezice norocul oamenilor. Cele douasprezece animale sunt sobolan, vaca, tigru, iepure, dragon, sarpe, cal, oaie, maimuta, gaina, porc si caine. Cele 12 semne zodiacale chinezesti sunt determinate de anul nasterii.

Prima zi a anului astrologic chinezesc este prima zi a lunii tigru (inceputul primaverii). Luna tigrului incepe in jurul lui 4 februarie, in fiecare an.

Pe langa folosirea semnelor de animale, astrologie si relatiile de baza de lupta si atractie, zodiacul chinezesc foloseste, de asemenea, constelatiile astrologice chinezesti. Mai mult de 100 de stele sunt utilizate in zodiacul chinezesc. Sunt folosite aproximativ 60 dintre cele utilizate in mod obisnuit. Fiecare stea are o caracteristica diferita. Practic, ele pot fi impartite in stele norocoase si stele cu ghinion, fiind importanti factori in prezicerea norocului la oameni in anul 2014.

foto: (c) chinesenewyearin.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>